2010. május 10.

O2 internet ajánlási akció

Jó tudni! rovat - Internet


Ajánld Te is az O2 otthoni netet egy barátodnak, aki most szeretne előfizetni korlátlan letöltésű szélessávú internetre, és amellett, hogy az első három hónap ingyenes, most mind a ketten £20-os vásárlási utalványt kaptok ajándékba, amit az Amazonon is levásárolhattok.

A részletekért kattints ide:

Milyen internet előfizetések vannak az O2-nál?

A legolcsóbb 8 Mbites sávszélességű csomag korlátlan letöltéssel már havi £7,5-tól kapható, a csomagokról és árakról itt tájékozódhatsz bővebben, de ha szeretnéd megkapni a £20 értékű ajándék vásárlási utalványt is, akkor ne közvetlenül azon az oldalon rendeld meg.

Mi a mostani akció lényege?

Az O2 alapból ingyen adja az első 3 hónapot az otthoni internet előfizetéséhez, de hogyha úgy fizetsz elő bármelyik csomagra, hogy valaki ajánlotta neked, vagy ha te ajánlod valakinek az előfizetést, akkor az ajánló és az előfizető is egyaránt £20 értékű vásárlási utalványt kap ajándékba. Ha nem vagy O2 ügyfél, akkor is ajánlhatod a szolgáltatást, az ajándék vásárlási utalványt úgyanúgy te is meg fogod kapni minden ismerősöd után, aki előfizet. Ha pedig te szeretnél előfizetni, csak kérd meg egy barátodat, hogy küldjön egy ajánló emailt a www.o2.co.uk/bringafriend oldalról, és mind a ketten megkapjátok az ajándék vásárlási utalványt.

Hogyan kapom meg a £20-os vásárlási utalványt?

Az előfizetés után van egy 30 napos elégedettségi garancia, amikor bármilyen kötelezettség nélkül vissza lehet mondani a szerződést. Ha a 30 nap után még él a szerződés, akkor az azt követő két héten belül az ajánlónak és az előfizetőnek is kiküldik emailben az ajándékutalványt. Fontos, hogy az ajánlás küldéséhez a www.o2.co.uk/bringafriend oldalt használd, és az oldalon keresztül kiküldött ajánló emailben található linken fizess elő, mert az alapján fogja a rendszer azonosítani és kiküldeni az ajándékutalványokat az ajánlónak és az előfizetőnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.